The Shop

VÆRDIER:
Vi sætter service og kvalitet i højsædet og skaber en hyggelig atmosfære for vores kunder. Ærlighed og hjælpsomhed har første prioritet.

Skal du have suppleret din eksisterende garderobe, kan du altid finde et skønt supplement. til en hvilken som helst lejlighed.

Skal garderoben skiftes ud og der skal bruges mere tid til det, holder vi gerne aftenåbent, hvor vi hjælper kunderne med kombinationsmuligheder og tips til hår, makeup, tasker og fodtøj, så de går herfra med det optimale resultat og på sigt sparer penge ved samlet at have handlet lækre klude med masser af kombinationsmuligheder til både hverdag og fest. Er du usikker på din stil og får købt alt det forkerte i spredt fægtning, hjælper vi dig gerne med at få en sikker stil, der passer til netop dig og dine behov.

Vores designere spænder vidt i udtryk og dækker det afslappede fritidslook, business garderoben, det trendsættende og unikke, hvor der ikke findes fem af hver, og det sophistikerede.

MISSION:
Vi sørger for, at vores skattekiste altid er fyldt op med nyt ”guld”, så det altid kan betale sig at svinge vejen forbi, selvom du besøger os ofte.