Min bedste ven´s fødselsdag…

blev til den skønneste dag. Ofte nedprioriteres voksnes fødselsdag, fordi vi alle sammen har så travlt (lidt en kliché…), men nogen gange kan tanken om indkøb, rengøring, forberedning af menu næsten helt tage livet af én – men gudskelov ikke for min bedste ven, som havde inviteret til fødselsdag.

Dejlige, glade venner mødte op til det skønneste frokosttragtement – og så var det DEN dag, hvor det var godt vejr i DK!

Vi rykkede kaffe, vino, brownies & jordbær ned i hans ”have”, som er kanalen på Christianshavn, hvor fødselsdagen forvandledes til et ”pit-stop i en storby”. Hold nu op, hvor har vi meget puls i København, når vi bevæger os ud i det pulveriserende liv.

Fra vores ”camp” kunne vi hilse på alle de vinke-glade turister, som havde snuppet en kanalrundfart, hilse på Lars´ naboer, som også havde trukket ned til vandet, få inspiration til en ny termokande, som røg op ad folks picknick kurve i flæng – det skønneste leben på en solskinsdag på Christianshavn.

Vi rundede denne fantastiske dag af på Vino & Tango (Argentinsk jazz- & spisested på Herluftrollesgade).

Jeg var så fyldt med velvære, da jeg på vejen hjem gik forbi Kgs. Nytorv efter en skøn dag i dejlige venner´s lag, pragtfuldt vejr & en bid af København.

Nogen gange kan en helt almindelig dag, forvandle sig til noget helt ekstraordinært – tror jeg vil holde min næste fødselsdag!

IMG_3010[1]

Written By
More from lacour

THE BEAUTY FROM SØREN LE SCHMIDT IS BACK

Til alle Jer der kom for sent, er muligheden her igen. Få...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *