På inspirationstur til byernes by…

I skønt selskab med Bahne-pigerne; Helle, Charlotte & Deva.

Det var ikke showrooms vi sled op i Paris – Helle & Deva havde en aftale et enkelt sted, ellers er det nok, at suge puls & livsstil til sig og fortvivl ikke kære skønne tøser, som mener, at man skal være 1,80 høj og veje 50 kg før man kan bære en trumpet buks. Bukserne med svaj blev båret af smukke kvinder i alle højder og drøjder- som havde valgt at træde lidt i de ofte for lange bukser – og det så stadig skønt ud.

Det er så herligt, at turen til Paris er så kort og når armene så er kommet ned igen, kan metroen fra lufthavnen til Paris city absolut ikke anbefales…. hold nu op en tidsrøver at vente på at få lov til at købe en billet til metroen. Skal skynde mig at sige, at jeg ikke er den helt store forbruger af offentlige transportmidler, derfor gjorde vores metrokørsel måske nok et ekstra stort indtryk. Næste gang forsøger jeg mig med en taxa.

Charlotte havde fået anbefalet, at vi skulle bo på hotel d´Angletere (her er jeg nødt til at sige, at det på ingen måde kan sammenlignes med det hotel vi kender) med den yndigste gårdhave spot on i forhold til alle skønne shops, restauranter & cafeer. Hotellet var den vildeste oplevelse. Helle´s og mit værelse er nok det længste hotelværelse jeg nogensinde har set og Charlotte & Deva´s var det mest underlige med badekar i i stuen. Hemsen havde hotellet delt op i sove- og/pulterkammer og toilettet lignede et håndmalet muselmalet stel (vælg aldrig det hotel, medmindre du er til alternative hoteller). Da chokket og en masse grin havde lagt sig var vi max klar til kaffe på Cafe Flore, så skønt så skønt.

Middagen skulle indtages på RE – mums med mums på. Du kan vælge en forret og en hovedret. Det er deres speciale. Vi fik den skønneste salat med walnødder til forret og det møreste skiveskårede oksemørbrad med lækker sauce og pommesfrites. Vi var heldigvis de mest hardcore gæster på stedet den aften, som helt frivilligt valgte at dinnere udendørs, trods flere stive pelikaner og gudskelov for det, var der et tag-selv-bord af udendørs muligheder, trods den lange kø – en rigtig god ide at bestille bord, hvis du er den mere forfrosne type.

Vi havde en fantastisk morgen med kaffe i gårdhaven, pakkede kufferterne og var klar til en skøn inspirationsrig dag i byernes by og strøg afsted med kaffe to go og brød under armen fra et af de mange hyggelige brødudsalg.

Dagens program stod på mere metrokørsel, shoppingcentre, hyggelig frokost, smug kig på seværdigheder, masser og masser af butikker, hygge, grin og dejlige oplevelser. En fantastisk tur med dejlige kvinder.

Og husk smukke kvinder; vi skal sådan slide vores mange nye skønne viddebukser op i den nye sæson – det bliver ikke større, smukkere, skønnere – Du kan stadig nå at være first mover i Heartmades nye buksekollektion, jeg får i butikken først i august og jeans udgaverne der kommer fra We love Jeans. Totalt fantastisk sammen med de flade spidse sko fra Heartmades nye skokollektion (jeg har bestilt alt fodtøj fra Heartmade – også flere støvler, de er monster cool).

NB: Næste gang jeg tager til Paris, bor jeg dog pÃ¥ hotel Madison pÃ¥ Boulevard S. Germain 🙂

paris 6 paris 5 paris 4 paris 3 paris 2 paris 1

Written By
More from lacour

THE BEAUTY FROM SØREN LE SCHMIDT IS BACK

Til alle Jer der kom for sent, er muligheden her igen. Få...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *